Volledig scherm
PREMIUM
Het mooie pand op de hoek Heuvel/Peperstraat in Oss is uit de steigers. Ook het pand waar nu nog RMJ zit, krijgt een nieuwe gevel. © Van Assendelft Fotografie

Dit is Finch: de nieuwe horecazaak op de hoek van de Heuvel en Peperstraat in Oss

OSS - Luxe, groot en iets dat in het Osse centrum nog niet te vinden is. Ruim een jaar na de eerste aankondiging doet horecaman Pierre Vink zijn plannen uit de doeken voor Finch Gastrobar: de nieuwe zaak op de hoek van de Heuvel en Peperstraat. Daarin wordt zelfs het pand náást het restaurant meegenomen. 

Aan de straatkant een open keuken, daar achter een restaurant met tachtig zitplaatsen en bovenaan de trap volop plek voor een borrel. Wanneer Pierre Vink zich een weg baant langs de bouwvakkers in zijn nieuwe zaak aan de Peperstraat, ziet hij het eindresultaat al helemaal voor zich. Meest trots is hij misschien nog wel op de gigantische ruit op de eerste etage, die een vrij uitzicht biedt op de Heuvel en Heuvelstraat. Daar wordt een tribune tegenaan gebouwd, waarop bezoekers kunnen zitten, lezen en drinken tegen een fraaie achtergrond.