Leo Hulsebos (links) en Jan van Sonsbeek vertellen in Oss over d’n Oppepper (bijeenkomst voor de naasten van psychisch zwakke mensen).
Volledig scherm
Leo Hulsebos (links) en Jan van Sonsbeek vertellen in Oss over d’n Oppepper (bijeenkomst voor de naasten van psychisch zwakke mensen). © Jeroen Appels/Van Assendelft

D’n Oppepper biedt hulp voor familie en naasten van kwetsbare burgers

OSS - Ontmoeten én onderwijzen, dat willen ze bij D’n Oppepper. Los van elkaar waren er al wel plekken waar familieleden en naasten van psychisch zwakken elkaar konden treffen, nu vallen ze allemaal onder de noemer van D’n Oppepper. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.