Volledig scherm

Dogfrisbeelessen bij Stichting Dierenzorg

SCHAIJK - Dogfrisbee is een moderne hondensport die vooral bedoeld is om op een leuke manier met de hond bezig te zijn. Vanaf komende zaterdagmorgen om 10.00 uur beginnen wekelijkse lessen dogfrisbee.

De honden lopen tijdens het frisbeeën los, daarom is het van belang dat de dieren aandacht van de baas krijgen. De hond moet los kunnen werken terwijl er ook andere honden op het terrein loslopen.

Aanmelding voor de dogfrisbeelessen kan via het telefoonnummer 06-30038808. Voor meer informatie kan ook gemailed worden naar info@StichtingDierenzorg.nl

 1. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.
 2. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.