Volledig scherm
Gedumpt drugsafval. Foto ter illustratie. © anp

Drie drugsdumpingen in Megen, Berghem en Schaijk in één week

BERGHEM/SCHAIJK - In zowel Berghem als Schaijk is deze week drugsafval gedumpt. In Berghem werden donderdagochtend aan de Halve Morgenstraat meerdere vaten gevonden en in Schaijk werden woensdag in een bosgebied ongeveer 10 vaten gevonden. 

Afgelopen maandag, 7 oktober, was het ook al raak in de Rulstraat in Megen. Daar werd een onbekend aantal vaten aangetroffen.

Saneren

Een woordvoerder van de politie laat weten dat in Schaijk de grond aan de Holenbergstraat moet worden gesaneerd. Hier heeft de inhoud van de vaten gelekt op de grond, waardoor deze moet worden afgegraven. 

Over de dumping in Berghem kan de woordvoerder niets kwijt, omdat ze nog bezig zijn met de inventarisatie van het afval. Een speciaal team onderzoekt de vaten. Of de zaken met elkaar verband houden, kan de woordvoerder niet zeggen. 

  1. Milco Abrahams springt naast WK-prijzen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’
    PREMIUM

    Milco Abrahams springt naast WK-prij­zen: ‘Foute sprong gaat toch in je hoofd zitten’

    OSS - Het is zuur voor Milco Abrahams: hij moest zelf zijn deelname aan het WK trampolinespringen in Tokio bekostigen en het leverde niet eens het gewenste resultaat op. De 18-jarige Ossenaar had ingezet om op minimaal een halve finaleplek. De realiteit bleek weerbarstiger: op alle drie de onderdelen waar hij uitkwam, strandde hij in de kwalificaties. ,,Een foute sprong gaat toch in je hoofd zitten”