Moniek Loeffen (achter) en Linda van Kilsdonk gaan een nieuwe kinderopvang starten in Oss. Ze zijn volop aan ’t klussen.
Volledig scherm
Moniek Loeffen (achter) en Linda van Kilsdonk gaan een nieuwe kinderopvang starten in Oss. Ze zijn volop aan ’t klussen. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Duo uit Lithoijen en Teeffelen verruilt gemeentehuis en school voor De Scharrelboerderij: ‘Het nostalgische boerenleven laten ervaren’

OSS - Waar de een afscheid neemt van het basisonderwijs, trekt de ander de deur van het Osse gemeentehuis achter zich dicht. In de volgende fase van hun arbeidzame leven zal kinderopvang en dagbesteding voor ouderen centraal staan voor Linda van Kilsdonk en Moniek Loeffen. 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.