Ombretta Bottazzi heeft een kapsalon in Oss die gesloten is ivm de coronacrisis.
Ze mengt wel haarverf voor vrouwen die hun uitgroei niet kunnen behandelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ombretta Bottazzi heeft een kapsalon in Oss die gesloten is ivm de coronacrisis. Ze mengt wel haarverf voor vrouwen die hun uitgroei niet kunnen behandelen. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

En dan óók nog die uitgroei? Kappers en schoonheidsspecialisten bieden thuis hulp

OSS/UDEN - Alles in perspectief natuurlijk, maar bovenop alle ellende ook nog ‘s ochtends een verlept hoofd met een flinke uitgroei in de spiegel zien; dat is wel de kroon op de corona-ellende. Gelukkig zijn er kappers en schoonheidsspecialisten genoeg die hulp bieden. Op afstand. 

En er zijn best veel vrouwen die zich er niet onder laten krijgen door de uitgroei van hun haarverf, getuige het aantal verfpakketten dat kappers in elkaar knutselen in quarantainetijd. Zo ook Ombretta Bottazzi, die al jaren Celebrity Kappers runt in de Osse Peperstraat. ,,Ik heb speciale bakjes ervoor gekocht, die luchtdicht afsluiten. Want als je de verf hebt gemengd moet je het eigenlijk gelijk gebruiken, anders wordt het een spoeling, geen verf, en dan pakt het niet op de grijze haren. In zo’n bakje heb je wel een paar uur extra de tijd.”