En wéér een autobrand in Oss

videoOSS - Oss is in de nacht van zaterdag op zondag wéér geteisterd door een autobrand. Dit keer stond een voertuig in brand aan de Jacob Catsstraat.

Hulpdiensten kregen rond 01.50 uur een melding van een autobrand aan de Van Veldekestraat, maar eenmaal ter plaatse bleek het om een voertuig aan de Jacob Catsstraat te gaan. Hoewel de brandweer snel aanwezig was, was het voertuig niet meer te redden. De auto brandde volledig uit.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De vorige autobrand in Oss was twee weken geleden, in de dagen daarvoor was het bijna dagelijks raak.

Volledig scherm
De auto brandde volledig uit. © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Er bleef niets van het voertuig over. © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”