Volledig scherm
't Libre aan de Molenstraat. © Google Streetview

Erven van Frans van der Wielen zetten café 't Libre in Oss te koop

OSS - Café 't Libre aan de Molenstraat gaat in de verkoop. De erven van de in juli overleden eigenaar Frans van der Wielen, zijn broers en zussen, willen of kunnen de zaak niet overnemen. 

,,Als ik tien jaar jonger was geweest’' zegt barvrouw Annemarie van der Wielen, ,,had ik het gedaan. Ik werk hier al twintig jaar. Maar we zijn allemaal al ouder. Ik ben 63.’' Het café is een van de weinige plaatsen in Oss waar kroegsporten als biljart en dart gespeeld kunnen worden. 

,,We hopen echt dat we een koper kunnen vinden die het zo laat’' aldus Van der Wielen. ,,En dat ze mij erbij overnemen.’' Wanneer het café op de markt komt, en tegen welke prijs, is nog niet bekend.

  1. Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    VEGHEL/OSS - Feest op het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel. Beide middelbare scholen hebben samen met zo’n dertig andere middelbare scholen in Nederland het predicaat ‘excellent’ van het ministerie van Onderwijs ontvangen. Dat krijgen ze voor bepaalde onderdelen van de school. Ze mogen de in de wacht gesleepte titel drie jaar voeren. Ook Kentalis Compas College in Oss ‘viel in de prijzen’.