De kapotte bril van het slachtoffertje in Oss.
Volledig scherm
De kapotte bril van het slachtoffertje in Oss. © Politie Oss

Fietser laat meisje (11) hulpeloos achter met schaafwonden en kapotte bril na aanrijding in Oss

OSS - Een 11-jarig meisje is zondagmiddag aangereden door een fietser op de Mondriaanlaan in Oss. Direct na de aanrijding is de fietser bij iemand achterop een brommer gesprongen, meldt de politie Oss. Hij verliet daarmee de plaats van het ongeval.

 1. Ooievaars vlogen vroeger liever niet naar Oss, wél naar Megen en Berghem
  Stille Getuigen

  Ooievaars vlogen vroeger liever niet naar Oss, wél naar Megen en Berghem

  OSS - Er zat vorige week een groep van zeven ooievaars op de toren van de Grote Kerk van Oss. Het waren er eerder wel vijftien, zagen toeschouwers, maar toen persfotograaf Jeroen Appels arriveerde, zaten er nog zeven: zes in een rondje op de toren, één in het midden, bovenop het kruis. Een treffende illustratie van de kerkelijke hiërarchie. ‘Trouwe kerkgangers’ wisten niet wat ze zagen, ‘natuurkenners’ vonden het ‘heel gewoon’.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.