Garagerockers van Mexican Surf hoefden niet óveral terug te komen

OSS - Mexican Surf haalde alles wat er uit hun garagerockband te halen was, en laat dat na vier jaar niet als een nachtkaars uitgaan tijdens hun laatste optreden zaterdag. Jules Trum blikt terug. ,,De popronde was onze leukste tijd als band. De ene keer sta je in een superdik poppodium, de andere keer in een gare studentenkroeg. Allemaal zatte studenten, die over je heen beginnen te klauteren. Fantastisch.”

De frontman van de Osse garagerockband praat vol liefde over de formatie die sinds 2014 aan een flinke opmars bezig was. In de finale van de Grote Prijs van Nederland speelden ze in poptempel Paradiso en kregen ze van de jury te horen over internationale allure te beschikken.

  1. Stint keert niet meer terug in Osse straatbeeld
    PREMIUM

    Stint keert niet meer terug in Osse straat­beeld

    OSS - Dat er in Oss nog ooit een Stint de weg op zal gaan, is zeer onwaarschijnlijk. De grootste kinderopvangorganisatie AVEM - met 36 vestigingen in de gemeente Oss - doet de elektrische bolderkar voorgoed in de ban. ,,De Stint is na het ongeval vorig jaar zo onlosmakelijk verbonden aan zoveel persoonlijk leed in Oss, dat wij vinden dat het hier niet meer in het straatbeeld past‘’, stelt interim-directeur Sabine Jansen van AVEM.