Zo lag de voorraad grasmatten bij TUF recycling er ruim een jaar geleden nog bij. Inmiddels is de sanering van het bedrijf gestart en zijn de meeste grasmatten al verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo lag de voorraad grasmatten bij TUF recycling er ruim een jaar geleden nog bij. Inmiddels is de sanering van het bedrijf gestart en zijn de meeste grasmatten al verdwenen. © Pix4Profs/Jan Stads

Geffens bedrijf neemt deel
kunstgras Tuf Recycling over

GEFFEN/DONGEN - Het bedrijf Sports and Playgrass in Geffen gaat een deel van de kunstgrasmatten verwerken die overblijven bij de sanering van kunstgrasverwerker Tuf Recycling, het bedrijf dat in 2018 in brand vloog. Het Geffense bedrijf gaat de matten na een grondige schoonmaak mogelijk gebruiken als speelveldje, trapveldje of valdempende ondergrond in speeltuinen. 

 1. Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrachting: slachtoffer moet getuigen in speciale studio
  PREMIUM

  Hof heropent onderzoek naar vermeende Osse verkrach­ting: slachtof­fer moet getuigen in speciale studio

  DEN BOSCH/OSS - Het vermeende slachtoffer van een verkrachting bij een zorginstelling in Oss, moet ‘als getuige worden verhoord’. Dat besloot het gerechtshof donderdagmorgen in Den Bosch. Het onderzoek in de zaak tegen voormalig jongerenbegeleider G. R. (30) uit Den Haag was volgens de Raadsheren ‘niet volledig geweest’. Het Hof kon daarom nog geen oordeel vellen over de gebeurtenissen op 31 maart 2017. Het Openbaar Ministerie eiste eerder een celstraf van 30 maanden.
 1. Ongeluk tussen vrachtwagen en auto in Tilburg, twee personen bekneld
  Play

  Ongeluk tussen vrachtwa­gen en auto in Tilburg, twee personen bekneld

 2. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes