Gewonde na botsing tussen bestelbus en brommobiel in Oss

videoOSS - Aan de Galliërsweg in Oss is maandagmiddag rond 15.45 uur een ongeval gebeurd. Een bestelbus en een brommobiel kwamen met elkaar in botsing. De bestuurder van de brommobiel raakte daarbij gewond.

De bestuurder van de brommobiel werd meegenomen door een ambulance. Over de aard van het letsel is niets bekend. De bestuurder van het busje bleef ongedeerd.

Door het ongeval ontstond een flinke ravage op de weg. De brommobiel moest worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

Het is niet duidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Tegendraads

Een agent in burger regelde na het ongeval het verkeer. Twee automobilisten reden tegen het verkeer in. Een van hen kon keren en zijn weg in de goede rijrichting vervolgen. 

De andere bestuurder stopte niet en reed tegen het verkeer in door. Het kenteken van de bestuurder werd vastgelegd. De politie overweegt nog of er maatregelen tegen de bestuurder worden genomen.

Volledig scherm
Galliërsweg Oss © Gabor Heeres
  1. ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’
    Column

    ‘Als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene’

    OSS - Hoewel mijn eigen eenmalige deelname aan de Kako, lang, lang, geleden, geen daverend succes was, had ik het geweldig gevonden als mijn kinderen wél van het kinderkampsoort geweest waren. Twee keer fietste ik een week lang met ze door het bos naar de plaatselijke variant, ze ijs, snoep, een overdosis Netflix en alles wat god nog meer verboden heeft in het vooruitzicht stellend, in ruil voor een beetje enthousiasme. Maar het werd niets. Jammer, begrijpelijk en herkenbaar: ook ik had me op kamp gevoeld als een roze sprinkhaan tussen een hele kudde groene.