Werkzaamheden bij de bouw van het jongste wedstrijdbad.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkzaamheden bij de bouw van het jongste wedstrijdbad. © RUUD ROGIER

Gezocht: 7.000 vierkante meter voor gloednieuw Golfbad in Oss

OSS - Binnen vier jaar moet de bouw van een nieuw Golfbad in Oss starten. Op de huidige locatie óf elders in de stad. Een doorkijkje naar 2023 en verder. 

Directeur Peter Jongsma liet eind 2016 een behoorlijke bom barsten door zijn wens voor verhuizing van het Golfbad hardop uit te spreken. Te duur, te gortig, vonden veel politici. Maar dik twee jaar later lijkt het er op dat de wens van Jongsma bewaarheid wordt. Niet alleen krijgt Oss dan een energiezuinig, modern bad waar het tot in lengte van jaren mee vooruit kan. Maar na uitvoerig onderzoek blijkt dat nu ook nog ietsje goedkoper dan nieuwbouw aan de Euterpelaan.

  1. Het ene moment nog schoffelend in het groentehofke, het andere moment zwart-omrand op overlijdenspagina
    PREMIUM

    Het ene moment nog schoffe­lend in het groentehof­ke, het andere moment zwart-om­rand op overlij­dens­pa­gi­na

    OSS/UDEN/VEGHEL - Met de dag loopt het aantal coronaslachtoffers flink op. In Nederland, maar vooral toch in de noordoostelijke hoek van Brabant. Het virus heeft nu in bijna elk dorp of elke stad in deze regio een gezicht. Voor verdriet en waardig afscheid nemen is soms nauwelijks ruimte. Daarom een in memoriam voor onze bekende en minder bekende, maar vooral geliefde streekgenoten.