Volledig scherm
© Jeroen Appels/Van Assendelft

Goed toeven aan de Maasdijk in Ravenstein

RAVENSTEIJN - Op het terras van het Ravensteinse restaurant 't Veerhuis was het dinsdag uitermate toeven. Passanten streken er neer voor een smakelijke lunch, glaasje rosé, biertje, fris of wat dies meer zij. 

Beetje bootjes kijken, wat kletsen. Ondertussen liep de temperatuur gestaag op tot pakweg 28 graden. Het was een dag van 'technisch weer'. Dus zochten velen in de regio verkoeling op terrassen, aan de waterkant of bij de ijssalon.

Reputatie

In Ravenstein hebben ze aan de Maasdijk sowieso een reputatie hoog te houden. Een paar jaar geleden mocht het terras van 't Veerhuis zich van vakblad Misset Horeca nog beste van Brabant noemen. In 2018 zakte het naar de tiende plek. Binnenkort wordt de nieuwe lijst met toppers bekend. Maandag 8 juli volgt de ontknoping in Heerenveen.

  1. Stint keert niet meer terug in Osse straatbeeld
    PREMIUM

    Stint keert niet meer terug in Osse straat­beeld

    OSS - Dat er in Oss nog ooit een Stint de weg op zal gaan, is zeer onwaarschijnlijk. De grootste kinderopvangorganisatie AVEM - met 36 vestigingen in de gemeente Oss - doet de elektrische bolderkar voorgoed in de ban. ,,De Stint is na het ongeval vorig jaar zo onlosmakelijk verbonden aan zoveel persoonlijk leed in Oss, dat wij vinden dat het hier niet meer in het straatbeeld past‘’, stelt interim-directeur Sabine Jansen van AVEM.