Overleg over de essen aan de Kuipers Rietbergstraat met v.l.n.r. Menno Bovens (gebiedsbeheerder), Jos van de Biggelaar (opzichter), Greet van Dam en André Rijpert (oud- hoofd groenzaken).
Volledig scherm
PREMIUM
Overleg over de essen aan de Kuipers Rietbergstraat met v.l.n.r. Menno Bovens (gebiedsbeheerder), Jos van de Biggelaar (opzichter), Greet van Dam en André Rijpert (oud- hoofd groenzaken). © Jeroen Appels/Van Assendelft

Greet vecht voor ‘essentiële’ Osse essen: ‘Tien bomen behandelen, ik betaal het zelf’

OSS - De compost en het lavameel liggen al klaar. Greet van Dam houdt de bomen voor haar appartementencomplex aan de Kuipers Rietbergstraat angstvallig in de gaten. Het zijn essen, ze zien er nog goed uit, maar als er niks gebeurt, is het zo goed als zeker dat ze zullen bezwijken aan de essentaksterfte.

  1. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
    PREMIUM
    Column

    ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

    ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”