De partytent voor bezoekers tegen de gevel van zorgcentrum Heelwijk in Heesch, tijdens de eerste golf , maart vorig jaar
Volledig scherm
PREMIUM
De partytent voor bezoekers tegen de gevel van zorgcentrum Heelwijk in Heesch, tijdens de eerste golf , maart vorig jaar © Peter van Erp

Grote corona-uitbraak bij Heelwijk in Heesch: ‘Héél wrang zo een week na de inentingen’

HEESCH - Zorgcentrum Heelwijk in Heesch kampt met een grote corona-uitbraak op de afdeling kleinschalig wonen. De eerste besmetting werd zondag geconstateerd en nu blijkt dat zeker twintig van de dertig bewoners en een aantal medewerkers geïnfecteerd zijn. De meeste bewoners hebben milde klachten, een paar bewoners zijn er slechter aan toe.

 1. BrabantWonen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetsheldenwijk Oss
  PREMIUM

  BrabantWo­nen wil in gesprek met klagende bewoners Verzetshel­den­wijk Oss

  OSS - Woningcorporatie BrabantWonen wil graag op korte termijn in gesprek met de bewoners die allerhande klachten hebben over de renovatie van hun huurhuizen in de Osse Verzetsheldenwijk. Bedoeling van het gesprek tussen bewoners en BrabantWonen is om een oplossing te vinden voor de opgetreden schadegevallen. De bewoners willen alleen met BrabantWonen spreken indien hun juridisch adviseur daarbij aanwezig is.
 2. Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’
  PREMIUM

  Als de sfeer op de werkvloer onveilig is blijft het etteren: John de Mol is wat dat betreft ‘een slappe zak’

  LOON OP ZAND/OSS/ROSMALEN - Je kunt nog zoveel loketten hebben waar vrouwen, en mannen, melding kunnen maken van grensoverschrijdend gedrag, maar als de sfeer op de werkvloer niet veilig is,blijft het etteren. Dat is de boodschap die de burgemeesters van Loon op Zand en Oss hebben aan John de Mol. En zo’n veilige werkomgeving komt niet vanzelf aanwaaien, voegt bouwbedrijf Heijmans uit Rosmalen eraan toe.