Stedenbouwkundige schets van Heesch West, inclusief de toevoerwegen naar de A59-knooppunten bij Nuland (links) en Heesch.
Volledig scherm
Stedenbouwkundige schets van Heesch West, inclusief de toevoerwegen naar de A59-knooppunten bij Nuland (links) en Heesch. © Heesch West

Heesch West legt plan nu vol vertrouwen ter inzage

HEESCH - Vol vertrouwen presenteerden drie wethouders en de projectdirecteur donderdag het ontwerpbestemmingsplan voor industrieterrein Heesch West. Natuurlijk gaan er vanuit de kritische  omgeving bezwaren komen, wisten ze. Maar dit plan kan die protesten hebben.

  1. Man uit Bernheze (28) bezorgde vriendin zwaar lichamelijk letsel door gooien met blik
    PREMIUM

    Man uit Bernheze (28) bezorgde vriendin zwaar lichame­lijk letsel door gooien met blik

    DEN BOSCH/BERNHEZE - Een 28-jarige man uit Bernheze bekogelde zijn vriendin in augustus met een blik. De vrouw liep hierdoor zwaar lichamelijk letsel op. De verdachte moest zich bij de politierechter in Den Bosch verantwoorden voor het plegen van huiselijk geweld. Dit tot onvrede van het slachtoffer, dat helemaal niet zat te wachten op een rechtszaak. De vrouw had bewust geen aangifte gedaan, maar het Openbaar Ministerie had de Bernhezenaar ondanks haar protesten aangeklaagd.