Gilbert van de Meulenreek maakt zich hard voor het plaatsen van het glas-in-loodraam van kunstenaar Jan Willemen op het Aloysiusplein in Geffen. Het staat nu nog in MFC De Koppelinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Gilbert van de Meulenreek maakt zich hard voor het plaatsen van het glas-in-loodraam van kunstenaar Jan Willemen op het Aloysiusplein in Geffen. Het staat nu nog in MFC De Koppelinck. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Historisch glas in lood raam ‘verdient mooiere plek’ in Geffen

GEFFEN - Het uit 1958 daterende glas-in-loodraam uit de voormalige Aloysiusschool in Geffen moet op een prominente plek in het dorp komen. Liefst op het Aloysiusplein, verlicht, beschermd door veiligheidsglas en voor iedereen goed zichtbaar. 

  1. Meerdere boerenprotesten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgesloten
    Video

    Meerdere boerenpro­tes­ten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgeslo­ten

    Brabantse snelwegen zijn na onderhandeling tussen de politie en boeren weer vrij, nadat deze maandagmiddag voor lange tijd waren geblokkeerd. Met hooibalen werd het verkeer op de A2 bij Best, A67 bij Liessel en de A50 bij Oss stilgezet. Rond 16.15 waren in het Provinciehuis in Den Bosch acht boeren binnen om een vreedzaam gesprek aan te gaan met de gedeputeerde. Maandagavond waren er nog protestacties langs wegen in Oisterwijk, Waspik en Moerdijk.