Volledig scherm
PREMIUM
Femke Dielissen tekent in Vinkel op de slotdag van de inspraaktermijn een 'bezwaarformulier' tegen Heesch West. © Van Assendelft Fotografie

Honderden burgers delen zorgen over plan Heesch West, ook Nuland roert zich

Meer dan 350 mensen hebben een officiële inspraakreactie gegeven op de plannen voor Heesch West. Na Vinkel en Heesch mengt ook Nuland zich nu in het debat over het regionale bedrijventerrein.

De actiegroep 'Eerlijk over Heesch West' mag zich hofleverancier voelen van de inspraakgeluiden over het tussen Heesch en Vinkel geprojecteerde industrieterrein. Postend bij supermarkten wisten vrijwilligers in enkele weekenden 335 mensen te bewegen om een voorgedrukt formulier in te vullen. Daarop konden zij hun zorgen kenbaar maken over Heesch West. Gisteren, op de slotdag van de inspraaktermijn, kwamen daar op de aanvoerroute van de kindervakantieweek in Vinkel nog zeventien vellen bij.

  1. Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park
    PREMIUM

    Ná project Rembrandt schildert Fleur lekker door in 't park

    Fleur de Blieck (25) was begin dit jaar op televisie te zien tijdens Project Rembrandt, een competitie waarin amateurschilders in de voetsporen van de oude meester treden. De oud-Osse, die nu in Nijmegen woont, lag na aflevering zes uit de competitie. Ze won in eerste instantie een schilderproef met olifanten, maar 'verprutste' een proef met ballroomdansers. ,,Ik had er vrede mee hoor, dat ik eruit lag. De batterij was ook wel een beetje leeg."