Volledig scherm
PREMIUM
Handbalscheidsrechter Carlijn Kleinpenning uit Oss. © Van Assendelft

Honger naar Spelen is alleen maar groter geworden bij handbalscheidsrechter Carlijn Kleinpenning

OSS/HEESCH - Carlijn Kleinpenning heeft een bijzondere droom: het 18-jarige talent uit Oss hoopt ooit op de Olympische Spelen actief te zijn, maar zal het nooit opnemen tegen haar tegenstanders. Ook heeft ze niet als doel om wedstrijden of medailles te winnen.

Kleinpenning wil niet als sporter, maar graag als handbalscheidsrechter wedstrijden leiden tijdens het grootste sportevenement ter wereld. Ze is ambitieus, doelgericht en vastberaden haar droom ooit werkelijkheid te laten worden. ,,Je hoort sporters vaak zeggen dat ze de Spelen willen halen, maar ook voor een handbalscheidsrechter is dat het allerhoogste."

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.