Het aftredende jeugdcollege van Oss neemt de balansbrug over het water in gebruik: Jara van Doorn, Rosa Treebus, Fleur Janssen en Fleur Bak. Achter hen wethouder Kees van Geffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het aftredende jeugdcollege van Oss neemt de balansbrug over het water in gebruik: Jara van Doorn, Rosa Treebus, Fleur Janssen en Fleur Bak. Achter hen wethouder Kees van Geffen. © Van Assendelft/Jeroen Appels

‘Hopelijk vinden de kinderen deze speelplek zo leuk dat ze hun telefoon even vergeten’

OSS - Jammer dat de touwbrug nog even op zich laat wachten. Maar de waterspeeltuin in de Osse wijk Mettegeupel kan ook zonder al als een succesvol project de boeken in. ,,Vanaf het moment dat de waterpomp was aangesloten spelen er dagelijks kinderen", weet buurman Henk Verstappen. 

  1. Asociaal rijgedrag brengt 21-jarige rest van zijn leven in rolstoel: taakstraf van 200 uur
    PREMIUM

    Asociaal rijgedrag brengt 21-jarige rest van zijn leven in rolstoel: taakstraf van 200 uur

    DEN BOSCH/HERPEN - Bumperkleven, te hard rijden en een bizarre inhaalmanoeuvre op de Berghemseweg in Herpen vormden de basis voor een zwaar ongeval, waardoor een 21-jarige man voor de rest van zijn leven in een rolstoel belandde. Voor zijn ‘onvoorzichtige en asociale rijgedrag’ krijgt een 32-jarige Herpenaar een taakstraf van 200 uur, naast een voorwaardelijke rijontzegging van 1 jaar. De vrijdagmiddag bekendgemaakte straf is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie.