Esther Plante, directeur van Hospice De Oase in Oss, met op de achtergrond enkele vrijwilligers die actief zijn bij de regionale voorziening.
Volledig scherm
PREMIUM
Esther Plante, directeur van Hospice De Oase in Oss, met op de achtergrond enkele vrijwilligers die actief zijn bij de regionale voorziening. © Archieffoto Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Hospice De Oase richt zich na slecht nieuws uit Den Haag op gemeente en sponsoren: ‘Spaarbankboekje is leeg’

OSS - De Oase Hospice en Zorg in Oss gaat op zoek naar meer en andere geldstromen. Dat acht de organisatie noodzakelijk omdat het een lagere subsidie krijgt van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Directeur Esther Plante van De Oase richt het vizier nu op de gemeente Oss. Ook hoopt het op sponsorbedragen van grote bedrijven in de regio.

  1. Hospice Oase voert strijd tegen lagere subsidie: ’Paar maanden dicht vanwege corona dus cijfers kloppen niet’
    PREMIUM

    Hospice Oase voert strijd tegen lagere subsidie: ’Paar maanden dicht vanwege corona dus cijfers kloppen niet’

    OSS - De Oase Hospice en Zorg Thuis in Oss voert de strijd tegen de lagere subsidie die de organisatie dit jaar ontvangt van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De Osse organisatie, die mensen in hun laatste levensfase begeleidt, noemt de korting volkomen onterecht omdat het ministerie zich baseert op cijfers uit 2020, toen de Oase enkele maanden dicht was vanwege corona.