Volledig scherm
PREMIUM
Huisartsen vlnr. Ilse van Sonsbeek, Astrid Faassen, Loek van Cruchten en Brenda de Zwaan in gesprek over de verhuisplannen naar de Cereslaan in Heesch. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Huisartsen Heesch komen straks nog gewoon aan huis

HEESCH - De huisartsen in Heesch die verhuizen naar het voormalige pand van de Rabobank aan de Cereslaan, begrijpen de zorgen van patiënten over de bereikbaarheid van de nieuwe praktijken. Maar ze werken aan een oplossing zeggen ze. ,,En we blijven gewoon bij mensen thuis komen als dat nodig is.”

,,Als we in het centrum van Heesch een geschikte locatie hadden kunnen vinden, dan hadden we dat gedaan”, zegt huisarts Loek van Cruchten. ,,Maar we zijn al tien jaar bezig om een nieuwe plek te vinden voor een huisartsenpraktijk en in het centrum is die er gewoon niet.” Ook collega Ilse van Sonsbeek bevestigt de lange zoektocht van de huisartsenVan Cruchten, Van Sonsbeek en De Zwaan. Ze hebben allemaal te maken met verouderde praktijken waarin ze niet de zorg kunnen bieden die ze willen bieden. ,We kunnen inspelen op de nieuwe ontwikkelingen, betere zorg kunnen leveren en ons gaan specialiseren Dat kon tot nu toe allemaal niet omdat we beperkt waren in de ruimte.” 

  1. Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PSV-plaatje
    PREMIUM
    video

    Alles voor de likes, de shares en dat ene perfecte PS­V-plaat­je

    EINDHOVEN/GEFFEN/OSS - Terwijl PSV op het veld knokt voor drie punten, wordt naast het veld een heel andere strijd uitgevochten: die om de aandacht van de fan. Met een heel leger aan fotografen, cameramannen en andere ‘content creators’ doet de club er alles aan likes en views te scoren. Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, iedere wedstrijd opnieuw. Als klassieke voetbalverslaggever is er amper tegenop te boksen. Een wedstrijd door de rood-witte lens van twee clubfotografen én een tv-maker uit de regio. ,,Binnen een paar tellen staat het op Instagram, sneller kan niet.”