Volledig scherm
PREMIUM
De Suzuki-garage aan de Singel te Oss wordt overgedragen van John Boekelder (links) aan Bas Huiskes. © Van Assendelft Fotografie

Huiskes groeit verder met overname Suzuki-garage in Oss

OSS - Door de overname van de Suzuki-garage aan de Singel wordt Bas Huiskes met stip de grootste autodealer van Oss en omstreken. Als zelfstandige zwemt hij tegen de stroom in.

Tien nieuwe collega's, honderden nieuwe klanten en één nieuw merk. Bas Huiskes had donderdagavond wat te vieren in zijn garage aan de Singel 1940-1945. Daar proostte hij samen met John Boekelder op de overname van de locatie. De Berghemnaar gaat met pensioen, Huiskes groeit intussen uit tot de grootste dealer van de stad.

  1. Gesteggel over rotonde óf stoplichten aan de Graafsebaan Heesch bij Raad van State
    PREMIUM

    Gesteggel over rotonde óf stoplich­ten aan de Graafse­baan Heesch bij Raad van State

    DEN HAAG/HEESCH – Een gewone kruising met verkeerslichten is goedkoper en net zo veilig, zo niet veiliger dan de geplande rotonde op de Graafsebaan in Heesch. Dat beweerde een verkeersdeskundige die is ingeschakeld door de Bomenstichting vrijdag tijdens een spoedprocedure bij de Raad van State. Een gemeentewoordvoerder betoogde echter dat juist een rotonde veiliger is en veel beter voldoet aan de doelstellingen ter plekke, ook al moeten daarvoor twee monumentale eiken verdwijnen.