Het verhuis- en transportbedrijf Harrie van Erp Top Movers uit Oss bestaat 50 jaar. Ferenc van Liempde (achter) en Harm Broers vormen de huidige directie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verhuis- en transportbedrijf Harrie van Erp Top Movers uit Oss bestaat 50 jaar. Ferenc van Liempde (achter) en Harm Broers vormen de huidige directie. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Huizenverkopers maken meer winst en schakelen liever verhuisbedrijf in, jubilerend Harrie van Erp merkt dat goed

OSS - Ruim negenhonderd verhuizingen per jaar. Het Osse verhuisbedrijf Harrie van Erp Top Movers zorgt ervoor. De enige regionale verhuizer bestaat 50 jaar, heeft een nieuwe mede-eigenaar, groeit en trekt volgend jaar in de nieuwbouw. ,,Als klanten vragen naar Harrie, spelen we dat gewoon mee.”

 1. Viertal met BZB-zanger neemt café in Lithoijen over: ‘Meer passanten zien te trekken’

  Viertal met BZB-zan­ger neemt café in Lithoijen over: ‘Meer passanten zien te trekken’

  LITHOIJEN - Café de Loswal in Lithoijen heeft nieuwe uitbaters. Een viertal, onder wie Fred van Dijk, regionaal bekend als zanger van de band BZB, neemt het café aan de jachthaven over. Dat zijn zij overeen gekomen met Jan de Groot, eigenaar van het pand en de jachthaven. Het viertal wil van het horeca-etablissement een eetcafé gaan maken. „Niet te fancy, maar gewoon met een simpele goede kaart”, aldus Van Dijk.
 1. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?

 2. Fontys test corona-test zonder keel-neus swab: 'Unieke methode met veel voordelen'
  Play

  Fontys test corona-test zonder keel-neus swab: 'Unieke methode met veel voordelen'