Jan Kusters (rechts) van Kusters Precision Parts en Kusters Beheer in gesprek met een medewerker over de behuizing van een versnellingsbak van een hybride auto.
Volledig scherm
Jan Kusters (rechts) van Kusters Precision Parts en Kusters Beheer in gesprek met een medewerker over de behuizing van een versnellingsbak van een hybride auto. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Investeerder neemt Kusters Beheer over

OSS/AMSTERDAM - Het in Oss gevestigde bedrijf Kusters Beheer, naast Kusters Precision Parts in Oss ook eigenaar van vijf andere bedrijven die actief zijn in de fijnmetaal, wordt overgenomen door de investeringsmaatschappij Equistone. De bedrijven hebben de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname. Die instantie bekijkt de overname in de komende weken. 

 1. Een knal, nog een knal en nog één: NVWA onderzoekt mogelijke misstanden grote oerrunderen na filmbeelden
  PREMIUM

  Een knal, nog een knal en nog één: NVWA onderzoekt mogelijke misstanden grote oerrunde­ren na filmbeel­den

  KEENT - Stichting Taurus, die grote grazers beheert in natuurgebieden, heeft zich mogelijk schuldig gemaakt aan ‘ernstige aantasting van het dierenwelzijn’. Dat onderzoekt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op basis van beelden van een klokkenluider, die misstanden zegt te willen aankaarten. Volgens Taurus zijn het incidenten, volgens de klokkenluider is het een patroon.
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Dronken automobilist slaat over de kop in Tilburg
  Play

  Dronken automobi­list slaat over de kop in Tilburg