Volledig scherm
Het StREEKfeest gaat zijn elfde aflevering beleven. © StREEKfeest

Inwoners van Reek komen zondag tezamen voor Brabantse lunch

REEK - Het wordt een bijzonder onderonsje: een Brabantse lunch voor alle inwoners van Reek, zondagmiddag. Samen smikkelen maakt deel uit van het elfde StREEKfeest op het evenemententerrein aan de Mgr. Borretstraat.   

De lunch vanaf 12 uur wordt muzikaal begeleid door The Rocking Sixties. Zo kan er na het eten gedanst worden tot een uur of vier. Deze lunch is voor inwoners van Reek gratis. Ze zijn welkom om binnen te wandelen.  Vanwege de 25ste verjaardag van Landerd sponsort de gemeente dit initiatief. Tegen het einde van middag sluit dj Robbie Beatpower de dag muzikaal af.

Voor de kinderen zijn er zondag leuke spelletjes, creatieve activiteiten en een uitdagende mud-run. Die zouden eigenlijk op Koningsdag zelf plaats moeten hebben, maar ze schuiven een dag door vanwege de geplande feestavonden. 

Op vrijdag 26 april heeft het StREEKfeest de traditionele Koningsnacht in petto, op zaterdag 27 april volgt het Foute Koningsfeest. De feestavonden worden ingekleed met energieke topbands als Popgunnn en Band with Benefits, Hollandse artiesten als Django Wagner en Zanger Kafke, knallende dj’s als Tony Junior en Darkraver, grappige  feestacts als Q-Music Het Foute Uur Live, Het Feestteam, Timmie Tirol, en veel interactie en meezingen met Bart & Alex en De Grote Karaoke show.

Er zijn nog kaarten te koop, online en bij de bekende voorverkoopadressen in Reek, Schaijk en Zeeland.