Jager raakt gewond bij jachtongeval in Macharen

MACHAREN - Een jager is dinsdagmiddag volgens de politie mogelijk gewond geraakt bij een jachtongeval in Macharen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie raakte hij gewond bij een mogelijk jachtongeval waarbij hij geraakt werd door een jachtgeweer. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor de gewonde, maar het is niet duidelijk of de jager met de helikopter naar het ziekenhuis is gebracht. De politie stelt een onderzoek in. Het ongeval zou zijn gebeurd in de omgeving van de Noord-Zuid (N329).

Volledig scherm
Jager raakt gewond bij jachtongeval in Macharen © Foto Mallo / Gabor Heeres
Volledig scherm
Jager raakt gewond bij jachtongeval in Macharen © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhuislaan
    PREMIUM
    Column

    Klinkt goed, die ronkende taal van de Raadhui­slaan

    Er kwam ronkende taal van de Raadhuislaan deze week. Landerd en Uden waren oncollegiaal. Oss ging níet opdraaien voor de windmolennoodzaak voor de hele regio. Wég met de gemeente Maashorst, en híer met Schaijk. En wég met die negen reuzen van 240 meter op Strijbeemden, we zetten een paar kleintjes neer in de polder, ver weg van alles en iedereen. De regio, van de regionale energie strategie, zoekt het maar lekker uit. Osse wind voor de Ossenaren. En ohja, dat fietspad naar Lith gaat er ook gewoon komen. Fantastisch!