Volledig scherm
PREMIUM

Jeugdagenten en straatcoaches moeten einde maken aan geweldadige jeugd in Oss

OSS - Jeugdagenten en straatcoaches moeten een einde maken aan de overlast en onveiligheid door jongeren in Ussen en de rest van Oss. Dat zeggen de gemeente Oss en de politie in een gezamenlijke verklaring over de twee geweldsincidenten die onlangs plaatsvonden.

Jongeren sloegen dit weekend een man in elkaar in Ussen, in het bijzijn van diens zoontje en een vriendje, en bedreigden hem met een taser nadat hij de jongeren had aangesproken op hun taalgebruik. Een week eerder werden een man en vrouw aangevallen nadat ze commentaar hadden op geluidsoverlast van een groep jongeren, in de Ridderstraat. Zowel de jeugdagenten als de straatcoaches zijn al actief in de Osse wijken.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.