Jobke Moens wil in oktober meevaren met School at Sea, maar daarvoor heeft ze 23.000 euro nodig. Ze zet acties op touw en benadert bedrijven voor sponsoring. Donaties zijn ook welkom.
Volledig scherm
PREMIUM
Jobke Moens wil in oktober meevaren met School at Sea, maar daarvoor heeft ze 23.000 euro nodig. Ze zet acties op touw en benadert bedrijven voor sponsoring. Donaties zijn ook welkom. © Gerco Moens

Jobke Moens uit Heesch wil naar School at Sea en verkoopt daarvoor zelfgemaakte soesjes op Koningsdag

HEESCH - Ze vindt het belangrijk om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Te leren hoe ze dingen kan aanpakken in situaties die ze niet kent. En ze houdt van zeilen. Daarom gaf Jobke Moens uit Heesch (16) zich op voor School at Sea. 

  1. Weinig voorstellingen naar de middag in theaters: 
‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’
    PREMIUM

    Weinig voorstel­lin­gen naar de middag in theaters: ‘Niet mogelijk’ en ‘Signaal zou ook niet juist zijn’

    OSS/UDEN/VEGHEL - Best een ingewikkelde puzzel, die ze als gevolg van eerdere voorschriften steeds beter weten te leggen. Zo verwoorden de Osse, Veghelse en Udense theaterdirecties, programmeurs en woordvoerders de situatie sinds de zondagavond geldende coronamaatregelen. Theaters moeten wederom de programmering aanpassen, voorstellingen afgelasten of verplaatsen en hun bezoekers verwittigen.