Volledig scherm
Cafetaria 'Restorette West' aan de Heischeutstraat in Oss © Facebook Politie Oss

Jongens met messen bedreigen eigenaresse cafetaria in Oss: ‘Ik schrok me kapot’

UpdateOSS - De eigenaresse van cafetaria Restorette West aan de Heischeutstraat in Oss, vlakbij Station Oss West, is dinsdagavond bedreigd door een groep van zes jongens. Zij sloegen op de deuren van het restaurant en dreigden met messen en een ploertendoder. ,,Ik schrok me kapot. Je denkt meteen dat ze geld gaan eisen.”

Rond 22.00 uur dinsdagavond hoorde de eigenaresse Zhu Aijing uit Oss scooters toeteren en meermaals hard geklop op de achterdeur van haar cafetaria. Ze liep naar buiten om te kijken wat er aan de hand was en zag een groep jongens aan de zijde van de Braakstraat staan. ,,Ze schreeuwden ‘Zoek je problemen? We maken je kapot’”, aldus de uitbaatster.

De groep begon te dreigen met de wapens die ze bij zich hadden. Er waren op dat moment een paar klanten aanwezig. Toen de eigenaresse de politie belde, sloegen ze op de vlucht op hun scooters. Waarom het zestal haar bedreigde en wat ze van haar wilden, is Zhu totaal onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart en zoekt nog naar getuigen.

Zhu kende de jongens niet. ,,Bij mij is niet bekend dat ze hier vaker waren. Ook sindsdien heb ik ze niet meer gezien. Toch is mijn man nog altijd zenuwachtig.”