Leden van de GroenLinks-fractie in Oss uitten eind vorig jaar hun protest tegen de voorgenomen kap van twee eiken aan de Raadhuislaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de GroenLinks-fractie in Oss uitten eind vorig jaar hun protest tegen de voorgenomen kap van twee eiken aan de Raadhuislaan. © Van Assendelft/Jeroen Appels

Kap twee eiken tegenover gemeentehuis Oss stuit op 55 bezwaren; verdeeldheid in appartementencomplex

OSS - Twee eiken, 55 bezwaren. De voorgenomen kap van twee bomen aan de Raadhuislaan in Oss, pal tegenover het gemeentehuis, stuit bij veel mensen op verzet. De meesten wonen echter te ver weg en zijn volgens de gemeente geen belanghebbende volgens de letter van de wet. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.