René Duursma van Nederlandse Kerscircussen.nl ondertekent de samenwerking met de gemeente Oss. Naast hem staat de Osse wethouder Thijs van Kessel.
Volledig scherm
René Duursma van Nederlandse Kerscircussen.nl ondertekent de samenwerking met de gemeente Oss. Naast hem staat de Osse wethouder Thijs van Kessel. © BD

Kerstcircus in Oss afgelast; 32 voorstellingen geschrapt

OSS/HIPPOLYTUSHOEF - Het kerstcircus in Oss is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen afgelast. Ook de voorstellingen in Haarlem, Enschede, Almere en Heerhugowaard gaan niet door. In Oss zouden in totaal 32 voorstellingen te zien zijn. De organisatie had daarvoor een samenwerking gesloten met de gemeente Oss. 

  1. Duizend flakkerende kaarsjes, dát is pas een protest
    PREMIUM
    Column

    Duizend flakkeren­de kaarsjes, dát is pas een protest

    Het was het mooiste protest in maanden: de duizend kaarsjes die donderdagavond flakkerden op de brede stoep van het Heesche gemeentehuis. En protesten zijn er veel geweest. De marsen, demonstraties en fakkeltochten tegen de coronamaatregelen worden altijd georganiseerd onder het mom van ‘liefde en verbinding’, maar hoe groter díe woorden op de flyers en protestborden staan, hoe bozer de mensen zijn, hoe harder er geschreeuwd en gekwetst wordt, en hoe meer er gesloopt wordt.