Don Freijters (rechts) organiseert in zijn bedrijf in Uden technische kinderfeestjes met onder meer green screens (foto) en hologrammen. Zoon Dirk helpt mee en krijgt op die manier meteen het een en ander mee over ondernemerschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Don Freijters (rechts) organiseert in zijn bedrijf in Uden technische kinderfeestjes met onder meer green screens (foto) en hologrammen. Zoon Dirk helpt mee en krijgt op die manier meteen het een en ander mee over ondernemerschap. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Kinderfeestjes bestel je tegenwoordig gewoon online, laten deze ondernemers uit Uden en Schaijk zien

SCHAIJK/UDEN - De tijd dat je als ouder weken in de rats zit omdat het kinderfeestje van je kind nadert en je niet weet wat je moet doen? Die is wel voorbij. Op internet worden kant-en-klare kinderfeestjespakketten aangeboden, ook door bedrijven in de regio. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.