Volledig scherm
PREMIUM
De koe die de vrouw aanviel in Lith, langs de Maas. Volgens de eigenaar is de koe heel beschermend naar haar jong. © Ingrid Lagarde

Koe valt vrouw aan in Lith: ‘Die koe nam haar op de horens. Ze leek net een slappe pop’

LITH - Wat een mooie avondwandeling langs de Maas bij Lith had moeten worden, liep maandag uit op een drama voor Ingrid Lagarde (48) en haar vriendin (50). De vrouwen, beiden afkomstig uit Lith, volgden een wandelpad door een weiland, toen Lagardes vriendin plotsklaps werd aangevallen door een koe. 

Ingrid Lagarde (48) uit Lith raakte weer van streek als ze vertelt wat haar en haar vriendin maandag overkwam tijdens hun wandeling. ,,Die koe nam haar op de horens. Ze werd echt gelanceerd. Ze leek net een slappe pop.”

  1. Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdieren
    PREMIUM

    Al honderd jaar stro en voer van Fleuren voor je knaagdie­ren

    OSS/BERGHAREN - De vrachtwagens van Fleuren kun je door heel Nederland en Europa zien rijden. Grote kans ook dat uw konijn, hamster of cavia op stro zit en voer eet van het Bergharense familiebedrijf, dat ook een flinke vestiging heeft in Oss. Het zijn twee belangrijke bedrijfstakken, maar er is meer. En wie weet wat er in de toekomst nog komt, want een ding is zeker: ondernemen zit de Fleurens in het bloed. Al 100 jaar.