Koolmonoxide in restaurant en bovenwoning Oss

OSS - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag druk in de weer geweest met een melding koolmonoxide in een bovenwoning en een restaurant aan de Kruisstraat in Oss. Rond 01.40 uur ging de koolmonoxidemelder af in de woning boven het restaurant. De oorzaak is nog niet duidelijk.

Brandweerlieden hebben meerdere metingen gedaan in en om het gebouw. In de woning en in het restaurant werden inderdaad verhoogde CO-waarden gemeten. De brandweer vermoedt dat de koolstofmonoxide uit het restaurant afkomstig is, maar kon de precieze oorzaak niet achterhalen.

Maandagmiddag komt er een gespecialiseerd team verder onderzoek doen in het restaurant. Wanneer het etablissement weer open gaat, is nog niet duidelijk. 

Volledig scherm
Koolmonoxide in bovenwoning en restaurant in Oss © Foto Mallo / Gabor Heeres
  1. ‘Mag ik een koffie die al door een ander is betaald?’

    ‘Mag ik een koffie die al door een ander is betaald?’

    OSS - ,,Heerlijk vind ik dit.” Hoe blij kan een mens zijn met een simpel kopje koffie? Wat voor de meeste mensen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor de Osse Lenie en Nistelrodese Heidi iets bijzonders. Als je elke week de eindjes aan elkaar moet knopen zit een terrasje pikken er gewoon niet in. Tot nu dan. Want in Oss kunnen mensen zonder geld voortaan gebruikmaken van ‘Uitgestelde koffie'. Koffie die al door een ander vooraf is afgerekend.