Volledig scherm
Een detail van de nieuwe inrichting van La Colline. © Wedostudio

La Colline heropent in Oss met knipoog naar de jaren 20

OSS - Na een vliegensvlugge verbouwing is brasserie La Colline aan De Heuvel weer open. Met een prachtig nieuw interieur dat knipoogt naar de jaren 20 van de vorige eeuw én de jaren 20 van deze eeuw.  

De brasserie is anderhalve week gesloten geweest voor de grootste verbouwing in het twintigjarig bestaan. De zaak is van binnen onherkenbaar veranderd. Het bruin en wit heeft plaatsgemaakt voor veel groen. Ouderwetse  verlichting, een klassieke wandklok en visgraat zorgen voor een karakteristieke retrosfeer. Met hoge stoelen leent het deel aan de straatkant zich het meest voor een borrel. Achterin de zaak staan luxe banken waar grote gezelschappen kunnen eten. 

,,We hebben met Pasen al heerlijk gedraaid met de nieuwe inrichting", zegt Denise Trum namens La Colline. ,,Het was zeker met dat mooie weer goed druk en we hebben heel veel complimenten gehad. 

Ook aan de kaart van de brasserie is gesleuteld. Op het menu prijkt niets ingewikkelds, maar 'gewoon’ lekker eten en drinken. Met op iedere dag van de week een speciale aanbieding.