Loslopende hond verscheurt konijntje in middenberm van drukke weg in Oss

VideoOSS - Een loslopende hond zou donderdag aan het begin van de avond een konijntje hebben gevangen en verorberd. Dat zou op de middenberm van de Julianasingel in Oss zijn gebeurd. Wijkagent Gertjan zette een filmpje van de etende hond op Instagram.

,,Hij is het dier tussen de rijbanen aan het opeten‘’, analyseert wijkagent Gertjan op Instagram, terwijl hij met zijn mobiel filmt hoe de hond het konijn in stukken probeert te scheuren. 

Links en rechts razen ondertussen auto's langs. Om te voorkomen dat de hond de weg op rende en zou worden gegrepen door een auto, parkeerden agenten hun auto vlakbij. 

Politiecollega's van de hondenbrigade hebben het dier uiteindelijk gevangen. De wijkagent van Oss-Zuid meldde iets later op de avond dat het dier weer veilig bij zijn baasje is. 

Getuigen meldden dat het konijn al dood was en al een tijd in de middenberm lag. 

Volledig scherm
De hond probeert het konijntje te verscheuren op de middenberm van de Julianasingel in Oss. © Instagram / Wijkagent Gertjan
  1. Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    Zwijsen en Fioretti College in de ‘prijzen’: allebei het predicaat excellent; ook feest bij Kentalis in Oss

    VEGHEL/OSS - Feest op het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel. Beide middelbare scholen hebben samen met zo’n dertig andere middelbare scholen in Nederland het predicaat ‘excellent’ van het ministerie van Onderwijs ontvangen. Dat krijgen ze voor bepaalde onderdelen van de school. Ze mogen de in de wacht gesleepte titel drie jaar voeren. Ook Kentalis Compas College in Oss ‘viel in de prijzen’.