Burgemeester Hellegers (links) en Bakermans lichten het plan van aanpak toe dat moet leiden tot de fusie van Uden en Landerd tot de nieuwe gemeente Maashorst.
Volledig scherm
Burgemeester Hellegers (links) en Bakermans lichten het plan van aanpak toe dat moet leiden tot de fusie van Uden en Landerd tot de nieuwe gemeente Maashorst. © Hans van Alebeek

Maashorst wordt de naam, maar hoe fusiegemeente Uden-Landerd eruit gaat zien is nog de vraag

UDEN/LANDERD - Hoe de nieuwe gemeente eruit moet gaan zien, mogen de inwoners komende maanden aangeven maar één belangrijk punt ligt al min of meer vast: Maashorst wordt de naam van de fusiegemeente Uden-Landerd. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.