Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Man botst met fiets op voetgangers en wordt in elkaar geslagen in Berghem

BERGHEM -  Een man is in de nacht van zaterdag op zondag in Berghem het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Hij werd rond 3.00 uur door drie mannen mishandeld. Dat laat de politie woensdag weten via Facebook.

De man was bij de pronkzitting geweest en fietste via de Osseweg, Zevenbergseweg en de Willandstraat naar huis. In die laatste straat, ter hoogte van het Bietenveld, fietste het slachtoffer tegen drie voetgangers aan. Waarschijnlijk kwam dat omdat het hard regende en het donker was en hij daardoor niet veel zag.

Een of meerdere personen die geraakt werden, konden dat blijkbaar niet waarderen en besloten het met geweld op te lossen. Er werd op het slachtoffer ingeslagen. De man hield er uiteindelijk vijf hechtingen in zijn lip en drie afgebroken tanden aan over. Een andere tand was zelfs tot in zijn bot geslagen.

De politie is nog op zoek naar de daders. Het is niet helemaal duidelijk of de man door alle drie de verdachten is geslagen of door één persoon.

Nieuwsbrief BD
We sturen je elke ochtend een samenvatting van het laatste nieuws uit Brabant. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief.

  1. Oude Unox-winkel niet beschikbaar als onderkomen Osse modelbouwvereniging De Wissel

    Oude Unox-win­kel niet beschik­baar als onderkomen Osse modelbouw­ver­e­ni­ging De Wissel

    OSS - Modelbouwvereniging De Wissel hoeft niet te rekenen op het voormalige Unox-fabriekswinkeltje aan de Gasstraat in Oss als nieuw onderkomen. Volgens voorzitter Jan van Berkensteijn van de Wissel heeft hij dat van eigenaar Zwanenberg Food Group te horen gekregen. ,,Heel, heel, heel jammer", reageert hij. ,,Voor ons zou het een erg mooie locatie zijn geweest. Het pandje is tenslotte een gemeentelijk monument.”