Een willekeurig pakket van de Voedselbank Oss en omgeving. De Voedselbank maakt deel uit van het flankerend (aanvullend) minimabeleid van de gemeente Bernheze.
Volledig scherm
Een willekeurig pakket van de Voedselbank Oss en omgeving. De Voedselbank maakt deel uit van het flankerend (aanvullend) minimabeleid van de gemeente Bernheze. © Voedselbank Oss

Meer geld voor aanvullend minimabeleid Bernheze, om kind niet de dupe te laten worden

HEESCH - Voor flankerend ofwel aanvullend minimabeleid stelt Bernheze drie jaar lang zo’n 48.000 euro per jaar beschikbaar. Daarvoor zijn hernieuwde afspraken gemaakt met vijf partners. Bernheze doet dit vooral omdat de gemeente niet wil dat kinderen de dupe worden van de financiële situatie van hun ouders. 

  1. Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat
    Stille Getuigen

    Musicus Herman Heins zorgde 94 jaar geleden voor muziek in de Osse Kerkstraat

    OSS - Voor liefhebbers van ‘vinyl’ heeft Oss een nieuw walhalla nu aan de Burgwal platenzaak Will’m zijn deuren heeft geopend. Tienduizend Lp's en singletjes schijnen er in deze platenhemel voorhanden te zijn. Tussen 1967 en 2016 zat in de platenzaak het muziekhuis Arons, dat in 1950 begon aan de Ridderstraat en in totaal 66 jaar lang een brede sortering muziekinstrumenten en platen verkocht.