Na het ongeluk met de Stint werden al snel bloemen gelegd bij de spoorwegovergang in Oss.
Volledig scherm
Na het ongeluk met de Stint werden al snel bloemen gelegd bij de spoorwegovergang in Oss. © ANP

Meer tijd nodig voor onderzoek naar ongeluk met Stint

OSS - Er komt dit jaar toch nog geen duidelijkheid over het ongeluk met de Stint in Oss. Het Openbaar Ministerie heeft meer tijd nodig voor het onderzoek naar de precieze oorzaak van het ongeval. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten. De vraag waarom de elektrische bakfiets niet remde en of daar iemand strafrechtelijk voor vervolgd kan worden, krijgt op zijn vroegst begin volgend jaar antwoord.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.