Volledig scherm
PREMIUM
TOP-spelers Delano Ladan (nr 30) en Dean vd Sluijs (nr 12) spelen met jongeren in de Osse Schadewijk. © jan zandee/fotoburo bolsius

Met pak rijst gratis op de tribune; TOP Oss voert actie voor voedselbank

OSS - Betalen voor een tribuneplekje bij Top Oss met een paar pakken rijst die naar de voedselbank gaan.  Dat kan zomaar een van de acties zijn waarmee de Osse voetbalclub zich meer van de sociale kant wil laten zien. Onder de naam ‘TOP in Town’ wil de club samen met sponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling de strijd aanbinden met armoede en eenzaamheid. 

Al jaren zet TOP rond elke thuiswedstrijd een goed doel in het zonnetje. Door een podium te bieden, vrijwilligers in de watten te leggen of iemand een woordje te laten doen tijdens het sponsordiner. Maar met TOP in Town doen club en bouwbedrijf er nu een schepje bovenop. De invloed van de projecten moet groter worden. En meer mensen moet dat gaan zien. 

 1. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.
 2. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 3. Heerlijk kermisavondje in Oss eindigt met gebroken kaak: ‘Total loss geslagen door onbekende malloot’
  PREMIUM

  Heerlijk kermis­avond­je in Oss eindigt met gebroken kaak: ‘Total loss geslagen door onbekende malloot’

  DEN BOSCH/OSS - Het filmpje duurt maar een minuut. Het maakt de beelden niet minder heftig. Een man staat rustig te plassen bij een urinoir als een vrouw de beschuldigende vinger naar hem wijst. Voor hij doorheeft wat er loos is, vliegt een kleine maar gespierde man hem aan. Al bij de eerste vuistslag in zijn gezicht gaat hij neer. Het belet de aanvaller niet om bovenop hem te duiken en nog een serie stoten uit te delen.