Het Hooghuis locatie Stadion in Oss bereidt zich voor op volledige heropening op maandag 7 juni. Conciërge Peter van Bakel zet alvast een banner met welkomstboodschap bij de ingang.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Hooghuis locatie Stadion in Oss bereidt zich voor op volledige heropening op maandag 7 juni. Conciërge Peter van Bakel zet alvast een banner met welkomstboodschap bij de ingang. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Middelbare scholen Oss heropenen wel gewoon volledig, geen ‘Veghelse toestanden’

OSS/HEESCH/HEESWIJK - Kinderen moeten weer elke dag op tijd hun bed uit en zorgen dat hun boekentas gevuld is. Tenminste, leerlingen van Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther vandaag, maandag 31 mei, al. Die van middelbare scholen in Oss en Heesch hebben nog even respijt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.