De politie rukte in februari 2019 massaal uit naar deze flat aan de Lisztgaarde in Oss, nadat daar het dode lichaam van Peter Hovens werd aangetroffen door diens familie.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie rukte in februari 2019 massaal uit naar deze flat aan de Lisztgaarde in Oss, nadat daar het dode lichaam van Peter Hovens werd aangetroffen door diens familie. © ANP

Moordenaar van Peter Hovens uit Oss: 'Ik verdien de allerzwaarste straf'

DEN BOSCH/OSS - Beestachtig en duivels. Het zijn kwalificaties die Grzegoz Z. zelf geeft aan de geweldsexplosie waarmee hij in februari 2019 een einde maakte aan het leven van de 63-jarige Peter Hovens uit Oss. ,,Ik verdien de allerzwaarste straf.” 

  1. Langdurig en vergaand misbruik drie kwetsbare kinderen in Oss; OM eist 12 jaar cel
    PREMIUM

    Langdurig en vergaand misbruik drie kwetsbare kinderen in Oss; OM eist 12 jaar cel

    DEN BOSCH/OSS - ,,Hij heeft een compleet gezin naar zijn hand gezet, misbruikt en uitgebuit. De kinderen zagen hem als een vader.” Dat stelde de officier van justitie gisteren over Mari van L. (57). Hij zou ontucht hebben gepleegd met de twee dochters van zijn Osse vriendin en hen tot seksueel contact met hun broer, het jongste kind, hebben gedwongen. Hij hoorde maandag een celstraf van twaalf jaar tegen zich eisen.