Volledig scherm
De noordelijke entree van Oss, met rechts het nieuwe kantoor van Kemkens en links de plek waar MSD een kantoor gaat bouwen. © Google Maps

MSD bouwt kantoor voor 450 medewerkers op De Geer

OSS - MSD gaat bij de productielocatie op bedrijventerrein De Geer in Oss een groot kantoor bouwen. Het kantoor moet straks plek bieden aan 450 medewerkers. Deels zijn dit mensen die nu op de Geer in tijdelijke units zitten, deels zijn het medewerkers die nu nog op de locatie Moleneind werkzaam zijn. 

Het Osse college van B en W heeft deze week ingestemd met het ontwerp-bestemmingsplan voor het kantoor. Wethouder Frank den Brok roemt de manier waarop MSD de directe omgeving van meet af aan betrokken heeft bij de plannen. Omliggende bedrijven als Vos Logistics, Unipol en Aspen zijn al maanden geleden op de hoogte gesteld van de plannen. Er zijn tot op heden geen fundamentele bezwaren geuit.

Woordvoerder Jurgen Theissen van MSD geeft aan dat het bedrijf met het nieuwe kantoor een kwalitatieve toevoeging aan de omgeving wil geven. ,,Installatiebedrijf Kemkens, onze overbuurman, heeft recent een fraai nieuw hoofdkantoor gebouwd. Wij willen aan onze kant ook iets fraais bouwen, zodat we samen een mooie entree aan de noordkant van de stad vormen.”