Volledig scherm
PREMIUM
PVH Oss Heavy Hoempa speelde op Muze Misse gewoon tussen het publiek onder de lommerrijke bomen in het Jan Cunen park BD OSS foto: Peter van Huijkelom © BD / Peter van Huijkelom

Muze Misse 2018: schitterend festivalweer en muzikale verrassingen

OSS - Een grote diversiteit aan muzikale stijlen en genres kenmerkte de twaalfde editie van Muze Misse. Zoals de organisatie dat graag wil: voor zowel piepjong (The Black Swords) als voor de oudere jongere, het Haagse rockinstituut Golden Earring.

Tino Martin mag om half twee het festival aftrappen en zorgt met zijn meezingbare Nederlandstalige liedjes meteen voor een feestelijke stemming waarbij er door de bezoekers hartstochtelijk wordt meegeklapt en zelfs teksten woordelijk worden meegezongen. De razend populaire Haagse volkszanger die onlangs nog de Ziggodome uitverkocht, maalt niet om de warmte en het vroege tijdstip van optreden: 'Nee, helemaal niet. Het is een prachtige dag met duizenden mensen die zin hebben in een feestje dus wat maakt het tijdstip mij dan uit. Ik kan straks nog lekker gaan varen'. Toch maakte Martin zich even zorgen bij aankomst: 'Een uur van tevoren toen wij hier arriveerden, was het park nog vrijwel leeg, dus een beetje kneep ik 'm wel, want het went snel om voor altijd volle zalen te staan. Gelukkig liep het bij mijn optreden vol, voor je zit dan ook een gelukkig mens'.

  1. Twijfel over getuigen in hoger beroep vleesverwerker Willy Selten uit Oss

    Twijfel over getuigen in hoger beroep vleesver­wer­ker Willy Selten uit Oss

    DEN BOSCH/OSS - Door het horen van twee nieuwe getuigen onder ede in het hoger beroep van vleesverwerker Willy Selten uit Oss zijn justitie en Selten alleen maar verder uit elkaar komen te staan. Het OM trekt de verklaring van een de getuigen in twijfel en ziet slechts een bevestiging dat Selten valsheid in geschrifte heeft gepleegd. Seltens advocaat Frank van Gaal twijfelt sterk aan de verklaring van de andere getuige.