Volledig scherm
Frans Bauer bij Muze Misse in Oss. © Saraï van Well

Muze Misse in Oss: 'Het is pas feest als Frans is geweest’

OSS - De dertiende editie van Muze Misse werd dit jaar feestelijk afgetrapt door Frans Bauer. En dat leverde veel samenzang, gedans en gezwaai op.

Wie zondagmiddag een stap zet in het Jan Cunen Park stuitte daar op een grote groep dansende mensen. Muze Misse wordt zondagmiddag rond 13.30 uur door Frans Bauer afgetrapt met ‘Heb je even voor mij’. 

Fans van het eerste uur Mariëlle Melchers en Lucy van der Donk staan vooraan om mee te zingen met de zanger. ,,Met Frans is het altijd een feestje, zoveel gezelligheid” vertelt Melchers die speciaal uit Utrecht is gekomen. ,,Frans brengt altijd heel veel energie met zich mee”, vertelt Van der Donk.

Gezellig

De dames zijn te spreken over het festival, waar muziek op verschillende podia de bezoekers vermaakt en de geuren van streetfood gerechten zich al snel verspreiden. Van der Donk uit Oss is voor de eerste keer op het festival. ,,Het is fijn dat het niet te groot is en dat je de artiesten vanuit alle hoeken kunt zien. Een gezellig, leuk festival.”

Onder andere Famke Louise, Glennis Grace en Van Dik Hout staan ook op het programma. Het Osse festival wordt afgesloten door Memphis Maniacs.