Volledig scherm
Solisten, groepen: bij De Osse Nacht is iedereen welkom. © Muzelinck

Muzelinck en Theater van de Stad slaan handen ineen voor ‘De Osse Nacht’

OSS - Een nacht waarin ál het goede van de Osse amateurkunst bij elkaar komt. Dat hebben de Muzelinck en Theater van de Stad voor ogen met De Osse Nacht. Het nieuwe evenement komt in de plaats van Nacht van Muzelinck. 

Tijdens de avond en nacht van zaterdag 29 juni staat er muziek, theater en dans op het programma van zoveel mogelijk Osse amateurkunstenaars. Van beginner tot gevorderde. Van solist tot groep. Elke creatieveling kan zich er presenteren. De inschrijving voor De Osse Nacht is inmiddels geopend. 

De Osse Nacht vindt plaats bij de Muzelinck en theater de Lievekamp. Muzelinck organiseerde twee keer eerder de Nacht van Muzelinck en werkte toen al samen met De Lievekamp door gebruik te maken van de ruimtes en podia van dit theater. 

Dit keer krijgt de samenwerking een intensievere vorm en wordt De Nacht een co-productie tussen Muzelinck en de programmalijn Theater van de Stad. Dit project van De Lievekamp heeft dezelfde doelstelling als Muzelinck: een podium bieden aan lokale amateurkunstenaars en zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met kunst en sociaal-culturele activiteiten.