Bij de presentatie van het plan voor Moonlight Walking werden twee halve harten, één vanuit Haren en één vanuit Berghem, door wandelaars naar Café D’n Dort, precies tussen Berghem en Haren in, gebracht. Daar werden ze aan elkaar gemaakt. Moonlight Walking vindt pas volgend jaar plaats, bij D’n Dordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de presentatie van het plan voor Moonlight Walking werden twee halve harten, één vanuit Haren en één vanuit Berghem, door wandelaars naar Café D’n Dort, precies tussen Berghem en Haren in, gebracht. Daar werden ze aan elkaar gemaakt. Moonlight Walking vindt pas volgend jaar plaats, bij D’n Dordt. © Ad Megens

Nieuw evenement: nachtelijke tocht om geld in te zamelen voor kankerpatienten

BERGHEM - De Stichting Berghem Tegen Kanker houdt volgend jaar een nachtelijke sponsorloop. Een hele nacht wandelen, op een verlichte route in de weilanden, om geld in te zamelen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.